Tisztelt Hölgyem/Uram, kedves Kolléganők, Kollégák!

Örömmel tájékoztatom, hogy a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet piaci szereplőket segítő online cikkgyűjteménye, a FruitVeB Magazin megújult arculattal áll rendelkezésre az olvasók és leendő szerzők számára.

A Terméktanács eddig nyomtatott folyóirataként megjelent Zöldség-Gyümölcs Piac és Technológia negyedéves lapját felváltotta a modern köntösbe öltözött FruitVeB Magazin. A nyomtatott lapszámok archiválása révén közel 500 szakmai cikk áll az előfizetők rendelkezésére, mely tartalom hetente frissítésre kerül. A forma mellett a tartalom is megújul, új rovatokkal is találkozhatnak az előfizetők: világpiaci hírek, zöldségtermesztés, gyümölcstermesztés, marketing, piac és ökonómia, árak kommentár nélkül.

A Magazin legfontosabb küldetése, hogy időtálló, aktualitását hosszabb távon is megőrző tartalom révén hozzájáruljon az ágazati szereplők kertészeti-szakmai, piaci és ágazati ismereteinek bővítéséhez, szemléletének formálásához, a gazdálkodásuk hatékonyságának fokozásához, valamint termelési és beruházási döntéseik megalapozásához.

A FruitVeB Magazin az alábbi honlapon érhető el: https://magazin.fruitveb.hu/van-mar-elofizetese/ ,melyre beregisztrálva köthető előfizetés. Éves előfizetési/hozzáférési díj FruitVeB tagoknak ingyenes, valamint minden külső felhasználó számára ingyenes próba időszakot biztosítunk. A tagoknak a regisztrációkor leadott e-mail címükre érkezett az ingyenes hozzáférés aktiválásához szükséges teendőket tartalmazó üzenet.

Megtiszteltetésnek tekintjük, ha meglátogatják honlapunkat és tájékoztatják vállalkozásuk, szervezeti egységük munkatársait is az előfizetési lehetőségről.

Reméljük, hogy a jövőben Önöket is olvasóink és lehetőség szerint akár szerzőink között üdvözölhetjük.

Szívélyes üdvözlettel:

Dr. Domján Erika