A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács piaci szereplőket segítő online cikkgyűjteménye, a FruitVeB Magazin közel egy éve áll az olvasók és leendő szerzők rendelkezésére. A modern köntösbe öltözött online magazin a nyomtatott formában megjelenő Zöldség-Gyümölcs Piac és Technológia című negyedéves lapunkat váltotta fel 2019. májusában. Megtörtént a múltban megjelent lapszámok digitalizálása is, ezen tartalmak az online formátum indulása óta elérhetők a webes felületen. Ezzel közel 500, korábban megjelent szakmai cikk is elérhető elektronikus formában.

A Magazin legfontosabb küldetése, hogy időtálló, aktualitását hosszabb távon is megőrző tartalom révén hozzájáruljon az ágazati szereplők szakmai, piaci és ágazati ismereteinek bővítéséhez, szemléletének formálásához, a gazdálkodásuk hatékonyságának fokozásához, valamint termelési és beruházási döntéseik megalapozásához.

Annak érdekében, hogy a FruitVeB Magazin minél szélesebb olvasói kört érjen el, feloldottuk a regisztrációs kötelezettséget, így az oldal szabadon elérhető a  https://magazin.fruitveb.hu/ linkre kattintva, illetve a https://fruitveb.hu oldalon keresztül (zöld gomb a nyitóoldal jobb felső sarkában, lásd az előbbi képernyőképet, sárga nyíl mutatja).

Reméljük, hogy rövidesen olvasóink között üdvözölhetjük! 

Szívélyes üdvözlettel:
a FruitVeB csapata