Az ERASMUS+ társfinanszírozásával létrejövő Food Improv’iders projektnek öt európai partner mellet az Eszterházy Károly Egyetem is résztvevője. A projekt fő célja, hogy a mezőgazdasági termelők és feldolgozóipari szereplők számára megfelelő ismereteket és képzést nyújtson új élelmiszerlánc-modellek kidolgozásához, növelve ezáltal bevételeiket és a fogyasztók elégedettségét. Ennek elérése érdekében megvizsgáljuk az élelmiszer-ellátási lánc innovatív bevált gyakorlatait, valamint felmérjük a tanulási igényeket és preferenciákat a rövid élelmiszerláncok tekintetében.

Kérdőívünk kitöltésével lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük igényeit és ennek alapján megfelelő oktatási anyagot állítsunk össze. Amennyiben lehetősége van rá, kérjük továbbítsa kérdőívünket a témában érdekeltek számára. Számítunk közreműködő segítségére és előre is köszönjük az időt, amelyet kérdőívünk kitöltésére fordít! A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim módon történik. Kérjük a kérdőívet legkésőbb 2021. február 15-ig kitölteni szíveskedjen.

A kérdőív teljesen anonim, a kitöltőkről semmilyen, a beazonosítást lehetővé tevő adat nem kerül rögzítésre!

A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBJZ7VRfNk1405PgzReyUQBLevx9Kf2lQj33zap0Oao8rKkQ/viewform

Közreműködését előre is köszönjük!