A 2017-ben alakult laboratórium csúcskategóriás, hatékony analitikai szolgáltatást nyújt elismert gyártók készülékeivel.

A FIELD TEST DOO Laboratórium 2017-ben Belgrádban alakult azzal a céllal, hogy csúcskategóriás és hatékony analitikai szolgáltatást nyújtson a hazai és külföldi cégek és termelők számára, magas minőségű termékek fejlesztéséhez. Magyarországi munkatársaink szakértelme és elkötelezettsége, valamint szolgáltatásaink magas minősége cégünk sikerének alapja. A magyar termelők számára legfőképpen zöldség-gyümölcs minták átvételével foglalkozunk, amelyeket szermaradvány bevizsgálásra a belgrádi laboratóriumba továbbítunk. Tevékenységünket teljesen a piac konkrét igényeihez, valamint az emberi egészségvédelem és a környezetvédelem követelményeihez igazítottuk. Annak érdekében, hogy az elemzési eredmények pontosak és megbízhatóak legyenek a laboratórium összehasonlító teszteken (PT-rendszer) vesz részt, belső ellenőrzéseket végez, a berendezéseket rendszeresen ellenőrzi és a munkatársak szakmai képzettségét folyamatosan fejleszti.

A Field Test Laboratórium munkatársaival, műszerezettségével és nagyszámú akkreditált módszerével kiváló támogatást nyújthat az egészséges és magas minőségű élelmiszerek gyártóinak. Szolgáltatásaink közé tartoznak a magyarországi megbízott partner (Field Test Hungary Kft.) telephelyére behozott minták 7 -10 napon belüli gyorsított analitikai elemzése (de közös megegyezés szerint szükség szerint akár 3 napon vagy 24 órán belül is), szakértői vélemények kiadása, szakértői tanácsadás és a címkeellenőrzés/-létrehozás.

Elérhetőségek:

Molnár Árpád: +36-20-213-4130

Kazy Lajos: +36-30-217-1296

Kószó Vilmos: +36-70-429-3032

Field Test Hungary Kft

6710 Szeged Új Élet u 11.

GPS: 46.220917,20.073891

A „Field Test” laboratórium – Rólunk

field-test-reklamanyag