https://www.palyazat.gov.hu/node/72585

További információk a társadalmi egyeztetésről:

FELHÍVÁSOK TÁRSADALMI EGYEZTETÉSE 2014-2020

Az intézményrendszer számára fontos prioritás, hogy a fejlesztési forrásokról rendszeresen zajló társadalmi egyeztetések mindenki számára követhetőek és minél hatékonyabbak legyenek. Ennek érdekében ezen a honlapon gyűjtjük össze és tesszük közzé partnereink véleményét.

A Partnerség Fórum menüpont használatával a felhívás-tervezetekre beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére.

Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé tesszük az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésévél.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

Már megjelent felhívással kapcsolatos észrevétel esetén kérjük Önöket, hogy az észrevételt az Infóvonalon juttassák el munkatársainknak, akik készséggel állnak rendelkezésükre.

Elérhetőségeink: +36 1 896 0000, eupalyazat@itm.gov.hu