Június 29-én kerül megrendezésre Mórahalmon a Magyar Paradicsom Napja, amely egy kifejezetten a paradicsomhajtatás területére összpontosító szakmai konferencia.  A rendezvényen hallható hazai és külföldi szakemberek előadásán túl, nagy hangsúly fog kerülni a gazdálkodók, valamint kertészeti vállalatok közötti személyes kapcsolatteremtés lehetőségének biztosítására is. Ennek megfelelően 33, a paradicsomhajtatás teljes vertikumát lefedő, valamint a tevékenység támogatását szolgáló vállalat fog kiállítóként részt venni a rendezvényen.

A következőkben előzetesen ismerhetik meg a rendezvényen résztvevő 32 kiállító mindegyikét.

Kiállítóink:

Árpád Biokontroll 2003 Kft.

Árpád-Agrár Zrt.

BASF Hungária Kft.

Bayer Hungária Kft.

Biocont Magyarország Kft.

Bioman Kft.

Certhon

Debets Schalke B.V. és Taks B.V.

Everris International B.V.

evo-farming Kft.

Food Autonomy Kft.

Gremon Systems Zrt.

GRODAN / Hidrokultúra 94 Kft.

Hírös Fóliaház Kft.

HortiGreenTech Kft.

ITO Technik Kft.

Kwizda Agro Hungary Kft.

LC Packaging TPI Kft.

Magyar Mezőgazdaság Kft.

MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt.

Orosco Kft.

Pro Horto Kft.

Rijk Zwaan Kft.

Royal Brinkman

Smart Greenhouse Control Kft.

Sumi Agro Hungary Kft.

Syngenta Kft.

Szentes-Bio Kft.

Tempel Kft.

Tó és Öntözés Kft.

Veritas-Agro Kft.

Yara Hungária Kft.

ZFW Hortiservice Kft.

Cégbemutatkozások:

Árpád Biokontrol 2003 Kft.

Az Árpád Biokontroll 2003 Kft. a belga Biobest cég magyarországi hivatalos forgalmazója.

Cégünk immár 30 éve vezető szerepet tölt be a termés köttetéshez szükséges beporzó poszméhek és a biológiai növényvédelemben használt természetes ellenségek magyarországi forgalmazásában és koordinálásában zöldség, gyümölcs, fűszernövény és dísznövény kultúrákban egyaránt.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Árpád-Agrár Zrt.

Az Árpád-Agrár Zrt. több mint 60 éve foglalkozik termálvízre alapozott zöldséghajtatással, illetve palántaneveléssel. Folyamatosan megújuló üvegházainkban paradicsomot, TV paprikát, illetve hegyes erős paprikát hajtatunk több mint 40 hektáron.  Palántanevelési ágazatunk közel 7 hektárnyi felületen, évente mintegy 30 millió palántát állít elő több mint 1.000 termelőnek, belföldre és külföldre egyaránt.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

BASF Hungária Kft.

BASF egy német vegyipari cég, 170 országban 122 000 munkatársa van 150 termelő telephelyen.

A BASF Agrodíviziója –nemzetközi kutatási hátterével- olyan korszerű növényvédelmi megoldásokat fejleszt ki, melyekkel megelőzhetőek a különféle évjárati sajátosságok miatt bekövetkező termésveszteségek, nő a termésbiztonság.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Bayer Hungária Kft.

Több, mint 20 különböző termesztett kultúrában, innovatív fajták ezreivel világszerte büszkén segítjük a zöldségtermesztőket. A De Ruiter a védett kultúrák termesztőit segítve kötelezte el magát a kutatás-fejlesztés és innovatív termesztési programok mellett, hogy következetesen iparágvezető legyen a paradicsomok, paprikák, uborkák, padlizsánok és más, védett környezetbe illő termények terén. Ugyanakkor a termesztőkkel fenntartott tartós partnerségre vagyunk a legbüszkébbek!

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhető el

Biocont Magyarország Kft.

A Biocont hasznos élő szervezetek, biológiai növényvédő szerek és egyéb, integrált növényvédelmet segítő készítmények gyártásával és forgalmazásával, valamint szaktanácsadással foglalkozik. Fő tevékenységünk a környezetbarát, szermaradékmentes technológiák meghonosítása, terjedésének elősegítése. Célunk a termelők versenyképességének fokozása szaktanácsadás által.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

BioMan Kft.

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK

Társcégeinkkel együttműködve innovatív megoldásokat és komplex szolgáltatási csomagokat kínálunk az élelmiszeripari, valamint a mezőgazdasági termelő, – feldolgozó üzemek számára

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Certhon

A Certhon kulcsrakész, nagyméretű, modern üvegházakat és beltéri termesztő rendszereket (indoor farmokat) fejleszt és épít világszerte. A több mint 125 év alatt innovatív szemlélettel sikeresen integrálták az összes rendszert élelmiszerek, virágok és sok más egész éven át tartó, hatékony és optimális előállításához, bárhol a világon.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Debets Schalke B.V. és Taks B.V.

1985-ös alapítása óta a Debets Schalke az üvegház projektek globális vezető vállalatává nőtte ki magát.

Tekintélyes hírével, 100%-ban családi tulajdonban lévő vállalatként a második generációval az élen, gyors kommunikációs csatornáival és magas szintű ügyfélszolgálatával, a vezető üvegház gyártó vállalatok élén áll.

Minden szakterület és tudás házon belül rendelkezésre áll, a Debets Schalke a megfelelő partner a kulcsrakész üvegházi projektek megvalósításához, hogy minden aggodalom nélkül és a lehető legjobb szolgáltatásokkal létrehozza kulcsrakész üvegház projektjét.

Szoros együttműködésben, a hollandiai Etten-Leurben található partnerünkkel, a TAKS Handling Systemmel gondoskodunk arról, hogy az üvegházi logisztikai feladatok a legmagasabb ‘state to art’ módon valósuljanak meg.  A TAKS termék feldolgozó rendszereket és raklapozókat fejleszt, gyárt és szerel össze innovatív megoldásokkal az üvegházi kertészet és a friss termék-ágazat számára, világszerte. A rendszerek modulárisak és egyben egyedi tervezésűek. A megoldások minőségi és szolgáltatási szempontból is egyedülállóak és garantáltan hosszú élettartammal rendelkeznek.

Bővebb információk vállalatról ide kattintva, termékeikről pedig ide kattintva érhetők el

Everris International B.V.

Az Everris International látja el az ICL multinacionális vegyipari konszern műtrágyáinak hazai képviseletét. Kereskedelmi és szakmai kérdésekben támogatja a hazai forgalmazókat és felhasználókat szaktanácsadással illetve PR és marketing akciók segítségével. Legfontosabb termékeink: Agromaster burkolt műtrágya család, Agrolution és Solinure öntözőműtrágya családok, Agroleaf lombtrágya család, Polysulphate organikus ásványi trágya, H2Flo talajkondícionáló.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

evo-farming Kft.

Autonóm robot és kompatibilis eszközök, technológiák értékesítése.

Cégünk, küldetése egy jövőbe mutató technológia hazai meghonosítása, elterjesztése.

Kínálatunk a dán AgroIntelli cég gépeire alapozódik, de a közeljövőben egyéb autonóm gépek, illetve parcella művelő gépek is megjelennek portfóliónkban.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Food Autonomy Kft.

A Food Autonomy-t azért hoztuk létre, hogy átvegye a stafétabotot a Tungsram Agritech üzletágától a világszínvonalú LED-világítás és a precíziós beltéri gazdálkodásban alkalmazott intelligens megoldások fejlesztésében. Az új vállalat kulcsfontosságú célkitűzése, hogy az agritech termékeket és megoldásokat népszerűsítse az új és a meglévő piacokon világszerte.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Grodan, Hidrokultúra 94 Kft.

A GRODAN cég kertészeti kőgyapot közegei lehetővé teszik a precíziós termesztést a hajtatásában.  Növényspecifikus termékei optimális körülményeket biztosítanak a növények fejlődéséhez és a  termesztési folyamat teljes körű irányításához. A steril indításnak, a víz- és műtrágya takarékosságnak, illetve a csökkentett növényvédelmi költségeknek köszönhetően, a grodan kőgyapot a legelterjedtebb közeg a zöldség- és dísznövény termesztésben egyaránt. A GRODAN cég szakmai hátteret biztosít a komplex rendszer működtetéséhez. A kőgyapot termékek,  mikroelem komplexek és egyéb segédanyagok a Magyarországi forgalmazónál: a Hidrokultúra 94 Kft-nél érhetők el.  

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Hírös Fóliaház Kft.

Cégünk egyedi mezőgazdasági és kertészeti építmények és eszközök értékesítésével, kivitelezésével és beüzemelésével foglalkozik. Több, mint 2000 projekten túl büszkén kijelenthetjük, hogy piacvezető fóliaház építő vállalkozássá váltunk.

A növényházainkat egyedi igények szerint tudjuk saját lakatosüzemünkben legyártani profi csapatunkkal, melyek között megtalálhatók az egyszerű és hobbi fóliasátrak, a több hektáros Alagút és Blokkrendszerű profi növényházaink is.

A fóliaházak értékesítésénél felkínáljuk kulcsrakész kivitelezésüket is, így a Vevőinknek a terület átadását követően fizikálisan csak a fóliaház átadásnál kell feladatra számítaniuk.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

HortiGreenTech Kft.

Cégünk a magyar és a környező országok piacain kertészeti input anyagok, gépek, berendezések kereskedelmével, kulcsrakész üvegházak magas színvonalú tervezésével és kivitelezésével valamint esetlegesen pályázati elszámolásához szükséges dokumentációk elkészítésével foglalkozik.

Alapvető célkitűzésünk az, hogy vevőinket a lehető legjobb minőségű, és ár/érték arányú termékekkel, valamint szolgáltatásokkal, professzionális szakmai hozzáértéssel, gyorsan és precízen szolgáljuk ki, mert számunkra a legnagyobb érték az elégedett, és visszatérő vevő.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

ITO Technik Kft.

Az ITO Technik Kft. élelmiszeripari gépek, berendezések forgalmazásával foglalkozik közel három évtizede. Tevékenységeink közé tartozik az osztályozó-, mérlegelő- és csomagológépek forgalmazása és ezeknek az üzembe helyezése, karbantartása. Vállalatunk továbbá zöldség-gyümölcs tárolási, raktározási és termék nyomon követési rendszerek fejlesztésével, valamint csomagolóanyagok értékesítésével is foglalkozik.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Kwizda Agro Hungary Kft.

A Kwizda Agro Hungary Kft. közel 30 éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkezik a szántóföldi és kertészeti kultúrák területén az elmúlt évtizedben pedig a lakossági termékek piacán is sikerült átütő sikereket elérnünk.

A Kwizda Agro Hungary Kft.  szakember gárdája , növényvédelmi  és tápanyaggazdálkodási gyakorlati szaktudása a siker záloga .

Országos lefedettséggel dolgozunk, minden megyében jelen vagyunk.

Készen álltunk rá, hogy szaktudásunkat, tapasztalatunkat és egyedülállóan komplex portfóliónkat még több kertészeti szakember és házikerti  felhasználó számára elérhetővé tegyük és az elérhetőségüket  gördülékenyen biztosítsuk a jövőben is.

Ennek érdekében 2021 év végén elindítottuk új üzletágunkat, a Kwizda Garden-t.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

LC Packaging TPI Kft.

Az LC Packaging közel 100 éve látja el ügyfeleit kiváló minőségű termékekkel, ezzel világszerte az ipari és mezőgazdasági csomagolóanyagok gyártásának, beszerzésének és forgalmazásának fontos szereplőjévé vált. 

Irodánk, valamint közel 6 000 m2-es raktárunk Mórahalmon található, ahol folyamatosan tartunk készletet az általunk forgalmazott termékekből.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Magyar Mezőgazdaság Kft.

Magyarország legnagyobb agrárszaklap kiadója, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó Sajtó Reklám Propaganda Kft. 1991 decemberében alakult Budapesten. A cég az elmúlt 30 évben folyamatosan bővítette portfólióját. Jelenleg tíz nyomtatott heti, havi, és kéthavi szaklapja jelenik meg rendszeresen országos terjesztésben, köztük a Kertészet és Szőlészet hetilap. Az elmúlt években – teljesítve a kor kihívásait – a 10 lap elektronikusan is elérhetővé vált. A digitalizációs világnak köszönhetően összesen 11 online csatornán keresztül juttatjuk el az információkat az érdeklődőknek. A Magyar Mezőgazdaság Kft. a lapkiadói és hírszolgáltatói munkája mellett teljes körű PR, illetve marketing szolgáltatást is kínál partnerei számára. Emellett szakmai kiállítások, konferenciák, bemutatók megrendezése is a tevékenységei közé tartozik.

A Kiadó átfogó munkája során havonta közel félmillió, agrárgazdaságban tevékenykedő embert tud megszólítani.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt.

„Érték, amely Önnek terem

Az egységes élelmiszergazdaságot finanszírozzuk „

A magyar bankszektorban egyedülálló módon önálló agrár- és élelmiszeripari üzletágban szolgáljuk ki 2022 nyarától az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. agrár és élelmiszeripari  ügyfélkörét 8 régióban, az ügy­feleink igényeihez igazodva, elérhető távolságban. Olyan kollégák dolgoznak nálunk, akik finanszírozói tapasztala­tukon túl jártasak a mezőgazdaság környezeti, termelési és piaci viszonyaiban is. Agrárszakértőink nyomon követik a globális, regionális és helyi folyamatokat a termőföld­től az asztalig szemléletben, a fogyasztók keresletétől a legkisebb termelőkig bezárólag. Birtokmérettől függetlenül, a legkisebb termelőktől a legnagyobb élelmiszeripari vállalkozásokig bezárólag szolgáljuk ki a szántóföldi növénytermesztő, állatte­nyésztő, kertészeti, szőlész-borászati és élelmiszer-fel­dolgozó ügyfeleinket. Strukturált agrár- és élelmiszeripari beruházásokban jártas szakértő finanszírozók segítik ügyfeleinket fej­lesztéseik eredményes megvalósításában. Átláthatóvá, érthetővé szeretnénk tenni mindazt, amit ügyfeleink finanszírozása érdekében teszünk, így nem­csak a naturáliák, hanem a pénzügyek terén is közös nyelvet beszélünk. Elemzőink és szakértő finanszírozóink tudását nem csak bankként, hanem tanácsadó partnerként is biz­tosítjuk az ágazat számára. Minden nap azért dolgozunk, hogy a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar a világ élmezőnyébe tartozhasson.

Finanszírozás terén egyablakos kiszolgálással elérhetőek az Euroleasing, az MKB Consulting és a Faktoring szolgáltatásai is.

Termékeinkről és kollégáink elérhetőségeiről bővebb információ az alábbi weboldalainkon érhetőek el:

www.mkb.hu/agrar

www.takarekbank.hu/agrarcentrum

Orosco Kft.

Az OROSCO Kft. egy független, magyarországi családi vállalkozás, amely már több mint 15 éve van jelen a zöldségvetőmag piacon. Kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kertészeknek a helyi adottságokhoz legjobban illeszkedő fajtákat ajánljuk és hogy gyorsan reagáljunk a piac változó igényeire. A termékfejlesztés során fontos szempont, hogy a stressztűrő, magas hozamú fajták kiváló beltartalmi értékekkel is rendelkezzenek. Paradicsomból az izraeli Hazera, a francia Gautier Semences, a spanyol Semillas Fitó és az amerikai United Genetics fajtáit forgalmazzuk Magyarországon. A kiváló fajták forgalmazásán túl igyekszünk magas szintű szakmai támogatást is nyújtunk partnereinknek.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el, közösségi médiában pedig megtalálhatja az Orosco Kft.-t ide kattintva

Pro Horto Kft.

„A talajnélküli termesztés legnagyobb volumenben felhasznált inputanyaga a termesztőközeg.”

A Pro Horto Kft. által immár 18 éve forgalmazott kókuszrost különböző frakcióinak hála, mindig az adott kultúrára és a kertészet öntözőrendszerére optimalizált közeget tudunk ajánlani. A termesztés végeztél a kókuszrost nem hulladék, hanem könnyen újrahasznosítható, értékes nyersanyag, ami környezetbarát módon hasznosítható. Célunk, hogy a kertészetek igényeinek figyelembevételével termékeinket folyamatosan fejlesztve a leggazdaságosabb megoldást nyújtsuk a termesztőközegek piacán.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Rijk Zwaan Budapest Kft.

A Rijk Zwaan Budapest Kft. hollandiai, családi tulajdonban lévő zöldség nemesítő és forgalmazó cég, az egyik legnagyobb vállalat a globális zöldség-vetőmag piacon. Magyarországi leányvállalata 1993-ban alakult meg és a folyamatos fejlődés eredményeként már akkor átvette Magyarország mellett 10 közeli és balkáni ország forgalmazási feladatait, valamint 1996-ban megnyílt a felgyői Kísérleti Kert is. A cég arra törekszik, hogy hozzájáruljon a világ élelmiszer ellátásához, és ezzel együtt ösztönözze a zöldségfogyasztást új, egészséges és vonzó termékek kifejlesztésével.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Royal Brinkman

A Royal Brinkman a professzionális kertészeti ágazat élvonalbeli beszállító, szolgáltató és szaktanácsadó cége. Magyarországon 1995 óta állunk partnereink rendelkezésére kiváló minőségű termékeinkkel, magasan képzett, tapasztalt technikusi csapatunkkal és segítőkész kollégáinkkal. Termékskálánk hozzávetőlegesen 15 000 árucikket és a legmodernebb innovációkat is tartalmazza, amivel elősegítjük ügyfeleink folyamatos fejlődését. Küldetésünk: világszerte a legjobb szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek tapasztalat, tudás és profizmus segítségével. Fejlődjünk, fejlesszünk együtt!

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Smart Greenhouse Control Kft. / Fóliavezérlés

A Smart Greenhouse Control Kft. csapata célul tűzte ki, hogy a magyarországi fóliás és üvegházas gazdákat támogassák azzal, hogy könnyebben, gyorsabban tudjanak reagálni a gazdaságukban és az azon kívül uralkodó körülményekre.A csapat által kifejlesztett szellőztető rendszer tartalmaz minden fontos csatlakozót és biztosítják hozzá a páratartalom-, és hőmérsékletmérő szenzort is, ami alapján az eszköz képes a vezérlést végezni, valamint foglalkoznak vezetéknélküli mérőállomások és időjárási állomások fejlesztésével is. A vezérlést egy felhasználóbarát felületen lehet kezelni, így gyorsan tud reagálni a gazda a hirtelen jött zivatarokra, hőmérséklet csökkenésre vagy növekedésre, akár az otthon melegéből is, mivel minden termék egy speciális IOT megoldást tartalmaz, ami által akár internet nélkül is lehet az eszközöket használni bármely webes eszközről ( telefon, tablet stb…)

A rendszert gazdákkal közösen fejlesztették ki és tesztelték, hogy a legalapvetőbb igényeknek is megfeleljen.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

A Fóliavezérlés különleges FruitVeB ajánlata ide kattintva érhető el

Sumi Agro Hungary Kft.

A Sumi Agro fő tevékenysége a magyarországi növénytermesztéshez színvonalas és biztonságos növényvédő szerek és egyéb készítmények biztosítása. Feladatunknak tekintjük, hogy az általunk hosszú távú megállapodásokkal képviselt gyártók termékeit a hazai kereskedelmi hálózaton keresztül eljuttassuk a gazdálkodóknak, és hogy magas szakmai szinten megismertessük a termelőkkel széles körű technológiai megoldásainkat.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Syngenta Kft.

A svájci székhelyű Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely innovatív kutatással, fejlesztésekkel és technológiákkal kötelezte el magát a fenntartható mezőgazdaság mellett. Vállalatunk, amely világszerte piacvezető a növényvédelemben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak területén, mintegy 26.000 embert foglalkoztat több mint 90 országban. Növényvédő szerei és vetőmagjai, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Szentes-Bio Kft.

A Szentes-Bio Kft. 2010. január elején alakult a holland Koppert cég hivatalos forgalmazójaként. Tevékenységünk: poszméhes beporzó kaptárak és biológiai növényvédelmi rendszerek forgalmazása zöldség és dísznövény kultúrákban.

A biológiai növényvédelmi megoldásaink a hasznos rovarok betelepítésével, segítséget nyújt a hajtató kertészeknek vegyszermentes, egészséges zöldségfélék előállításában. A piacon történő értékesítéshez Tanúsítványunk bizonyítja a növényvédőszer mentes felhasználást, ami egyben a jövő záloga is.

A kertészek termesztési sikere a mi legfőbb célunk, ezért folyamatosan dolgozunk a technológiáink fejlesztésében, szolgáltatásaink bővítésében, személyes szakmai konzultációk szervezésében.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Tempel Kft.

A Tempel Kft. prémium kategóriás kertészei gépek értékesítésével, valamint kommunális gépeket is forgalmazunk, és néhány éve már a szántóföldön is jelen vagyunk. A tavalyi évben új kategóriával bővült a kínálatunk, amely az öntözés területén segíti a gazdákat a legjobb termelés elérésének érdekében. A négy hektár területű telephelyünk Tiszakécskén, az Oláhházdűlő tanya 10. szám alatt helyezkedik el.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el, közösségi médiában pedig megtalálhatja az Tempel Kft.-t ide kattintva

Tó és Öntözés Kft.

A Tó és Öntözés Kft.-t családi vállalkozásként 2009-ben alapítottuk, már akkor több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal, akik garantálják a szakszerű kiszolgálást és kivitelezést. 16 hazai és 28 külföldi gyártó terméksorával speciális öntözési, mikroöntözési, párásítási technológiákkal, tótechnikával egyedülálló választékot kínálunk a mezőgazdaság mellett a sportpályák, parkok, kiskertek számára is. Tápoldatozás – Klímaszabályzás – Tározó szigetelés – Kereskedelem – Szaktanácsadás – Kivitelezés – Szerviz. Termékválasztékunk képekkel, árakkal, leírásokkal a www.ontozesikatalogus.hu oldalon.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Veritas-Agro Kft.

Veritas-Agro Kft. 1996 óta van jelen a magyar piacon különböző frisspiaci- és feldolgozóipari zöldségnövények vetőmagjainak forgalmazójaként, folyamatosan a legoptimálisabb fajtaválasztás esélyét kínálva termelőink számára.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Yara Hungária Kft.

A Yara egyedi pozíciót tölt be a világ műtrágyagyártó piacán; több, mint 160 országban – Magyarországon 2008 óta – van jelen. A gyártás és az értékesítés a globális igények alapos ismerete, a több évtizedes kutatói tapasztalat és a helyi piacokról szóló információk alapján történik. A Yara Hungária kertészeti ajánlatában megtalálhatóak egyaránt a szántóföldi zöldségek termesztéséhez szükséges vízoldható NPK műtrágyák és a talajnélküli termesztésben alkalmazott mono műtrágyák teljes palettája. További információk a yara.hu weboldalunkon találhatóak.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

ZFW Hortiservice Kft.

A ZFW Hortiservice Kft. több, mint 13 éve látja el több nemzetközi vetőmagcég hazai képviseletét. Széles beszállítói hátterünk révén a paradicsomfajták teljes spektrumával rendelkezünk a hagyományos típusoktól egészen a high-tech különlegességekig.

Bővebb információk a vállalatról ide kattintva érhetők el

Várunk szeretettel miden regisztrált résztvevőt június 29-én Mórahalmon!