A 2019. február 6-8. között nyitva tartó vásár ideje alatt a szakmai látogatók megismerkedhetnek a zöldség-gyümölcs ágazat teljes spektrumával, valamint a friss, a mélyhűtött és a legújabb kényelmi termékekkel. A kiállításon bemutatták a legmodernebb művelés-technológiai és technikai megoldásokat, valamint a legújabb csomagolási és szállítási módszereket.

A 2019-es FRUIT LOGISTICA kiemelt témája a Start-upok bemutatkozása volt. A kiváló ötleteket felvonultató induló vállalkozások február 8-án a Start-up Day szakmai napon számos érdekes programmal mutatkoztak be az érdeklődő látogatók előtt. A zöldség-gyümölcs ágazat szempontjából rendkívül fontos volt ez a rendezvény, amely évről-évre átfogó képet nyújt a legújabb termékekről és szolgáltatásokról.

A FruitVeB 2019-ben is az AMC közösségi standján jelent meg, társkiállítóink voltak: a CHERRY FARM Kft., a DÉLKERTÉSZ Szövetkezet, a KER-TÉSZ Értékesítő Szövetkezet tagjaként a NAGYKŐRÖSI KONZERV Kft., a RÓNA KER-TÉSZ Kft., az APIMEX BUDAPEST Kft., az ASTERO Kft., a PRÉMIUM KERT Kft./ZÖLDSÉG VILÁG Kft.

A FruitVeB szervezésében ismét népes küldöttség látogatta meg a kiállítást – 27 tagunk látogatóként utazott velünk.

A magyar standon Turmix Bár is üzemelt, így az érdeklődők ebben az új formában kóstolhatták meg a hazai zöldségeket és gyümölcsöket. A turmixokhoz és a dekorációhoz a nyers zöldség- és gyümölcs alapanyagokat a FruitVeB biztosította.

A rendezvény a magyar kiállítók számára sikeresnek tekinthető, mert ígéretes üzletek köttettek külföldi partnerekkel, valamint a hazai kapcsolatok is szorosabbra fűződhettek, így segítve a további együttműködéseket.