Különleges ajánlat: extra kedvezmény februári telepítésű Caterpillar szélgépekre a készlet erejéig!

Tisztelt Partnereink,

Az ORCHARD RITE Európai disztribútora 2 db CATERPILLAR 7.1 AUTOMATA (beállított hőmérséklet esetén be és kikapcsoló) Fagyvédelmi szélgép szállítására adott  AZONNALI OPCIÓS lehetőséget, hogy még a 2023-as tavaszi fagyok előtt megérkeznek Magyarországra.

Tervezett Európai kikötőbe érkezés JANUÁR VÉGE.

Ennek értelmében a jelzett 2 darab gép februárban installálásra kerülhet!

SPECIÁLIS AJÁNLATUNK a jelzett 2 db OPCIÓSAN elérhető gépre EXTRA KEDVEZMÉNNYEL 70.000 EUR + ÁFA (teljes összeg január 30-ig történő átutalás esetén)

Az összeg fizethető EURÓ-ban vagy forintban az utalás napján érvényes CIB DEVIZA eladási árfolyamán.

Jelen pillanatban az általunk kínált gép ára a következőképpen alakul:

Orchard-Rite CATERPILLAR 7.1 diesel automata szélgép 77.000 EUR + ÁFA (szállítva, szerelve) – az alap elkészítése és a daru biztosítása a vevő költsége és feladata, valamint az üzemanyag ellátást biztosító eszköz (tartály, hordó, üzemanyag tank) – és sajnos további áremelkedés várható az év folyamán. Szállítási határidő 5-6 hónap. 

Kérünk Titeket, ha van lehetőségetek/igényetek az Orchard Rite gépek idei 2023-as szezonra való beszerzésében jelezzétek felénk írásban – csak az első 2 jelentkező rendelését tudjuk teljesíteni január végi szállítással a speciális ajánlatunk keretében. 

Mint ismert, ez a gép kínálja a világon a legnagyobb –  40 éve – fejlesztést, tapasztalatot, tudást, és a legnagyobb biztonságot. A világon mintegy 45.000 példányban működő, 5.5-6 hektárt védeni tudó automatikus ki/bekapcsolású, óránként 5-6 liter/hektár gázolajat fogyasztó PRÉMIUM gép, melyből már itthon is 29 gép került installálásra – és ezek számos esetben adtak kiváló fagyvédelmet kb. -5 fokig, amelyeket itthoni mérési adatok is bizonyítanak. Most van lehetőség arra, hogy ez a bizonyított fagyvédelem már a 2023-as tavaszi fagyok estén védhessék a területeiteket!

Kérdésetekkel keressetek bennünket: Füredi Gábor (06-20-9447099) vagy Kurtos László (06-309101471) telefonján, vagy a hand@hand.hu vagy a hand.laszlo@t-online.hu címen!

·          a gépek elérhetősége az opciósan jelzett 2 db készlet erejéig érvényes