15 éves az AltoTerra, 100%-ban magyar tulajdonban lévő középvállalkozás

Az Altoterra Kft. zászlóshajója a szaktanácsadás és a műtrágyakereskedelem, de növényvédőszerkereskedelemmel és bérgyártással is foglalkozunk. Emellett a portfóliónkba tartozik a csomagolt- és ömlesztett műtrágya tárolás, a bércsomagolás 25 kg-os és big-bag zsákba, egyedi NPK műtrágyák gyártása, keverése. Műtrágya kotolás folyadékkal és por frakcióval, műtrágya frakcionálás, porleválasztás, összeált műtrágya darálása, porleválasztása és SRF műtrágyák gyártása.

Célunk már a kezdetekkor is az volt, hogy úgy tudjuk kiszolgálni a piacot stabil, kiváló minőségű tápanyagutánpótlási termékekkel, hogy közben a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot is szem előtt tartjuk. Emellett a gazdák folyamatos edukációja is szívügyünk, ezért a mai napig teljeskörű növénytermesztési technológiákkal, növényvédelmi stratégiákkal segítjük a termelőinket.

Nyerje meg a 15 db 2 fő részére szóló Avalon Resort & Spa***** vouchert az AltoTerra Kft. születésnapi promóciójában, melyben őstermelők, egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok vehetnek részt.

Ki vehet részt a születésnapi promóciónkban?

A játékban őstermelők, egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok vehetnek részt.

Mi a feltétele a promócióban való részvételnek?

15 tonna vásárlása a promóció teljes időtartama alatt (2023.01.01-2023.10.31.) az alábbi szilárd műtrágyákból: Lumiono Pro®, UTEC®, ENTEC®. A játékban minden megvásárolt 15 tonna után részt lehet venni (például 45 tonna vásárlása esetén háromszor kitölthető a regisztrációs felület). A 15 tonna vásárlása történhet termékenként külön-külön vagy együttesen is (például 5 tonna Lumiono Pro® + 10 tonna UTEC®). A promócióban való részvétel feltétele a Regisztrációs űrlap kitöltése.

Sorsolás: 2023.11.30. Közjegyző jelenlétében

Ismerje meg új generációs, hosszú tartam hatású, inhibitoros műtrágyáinkat!

További információ: Csáki Szilárd +36 30 848 83 70 csakiszilard@altoterra.hu