A Kertészet és Szőlészet szaklapra, korlátozott ideig, 20% kedvezménnyel lehet előfizetni.

A különböző rovatok témái a szakterületek technológiai, illetve fajtaújdonságai, lényeges növényvédelmi és piaci információk. Rendszeresek a szakkiállításokról írott riportok, beszámolók. A szakmai szervezetek és a szakoktatás helyzetét, működését is folyamatosan figyelemmel kíséri. Szakmapolitikai kérdésekben tájékoztat, beszámol rendezvényekről, tudósít a gyakorló kertészek számára hasznosítható fontos tudományos kutatások eredményeiről.

A Kertészet és Szőlészet olvasói a dísznövény-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcstermesztő, kertépítő, kertfenntartó, zöldfelületgazdálkodási vállalkozások közvetlen szakmai irányítói, induló, fiatal kisvállalkozók, különböző nagyságrendű vállalkozások döntéshozói, és a szakoktatási intézmények tanulói, hallgatói.

A szerkesztők állandó kapcsolatot ápolnak a szakmai szervezetekkel, termelői csoportokkal és a termelőkkel, szakoktatási intézményekkel és a szakterületek mérvadó szakembereivel. Naprakész információkkal szolgálnak a felsorolt témák minden lényeges és időszerű kérdéséről.

A lap hatalmas segítséget nyújt a szakma szereplőinek! Keresse új wepshopunkban és

Használja a FruitVeB20 kuponkódot és fizessen elő most!

Az kupon 2023. december 31. éjfélig használható fel!

Kapcsolódó cikkek: