A FruitVeB Elnöksége 2023 április 19-én megtartott ülésén – tartalmas vitát követően – ügy döntött, hogy a 2023. évre vonatkozóan nem módosít aktuális tagdíjszabályzatán.

2023. április 19-én ülést tartott a FruitVeB Küldöttgyűlése és Elnöksége. A testületek megvitatták és elfogadták a 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámolókat. A testületek érdemben nem változtattak a FruitVeB Alapszabályán, és – annak ellenére, hogy a gyorsan változó körülmények és a gazdálkodási helyzet ezt indokolná – nem módosítottak a 2023. évi tagdíjakon, szem előtt tartva, hogy a tagság gazdálkodási terheit, melyek a jelenlegi gazdasági környezetben egyébként is súlyosak, ne növeljék  tovább a tagdíjemelés révén is. A testületek határozottan állást foglaltak arról, hogy a hatékony érdekképviseletet és a színvonalas szakmai munkát 2023-ban is tovább kell folytatni a zöldség-gyümölcs ágazat fejlődése érdekében.

FruitVeB

A rendezvény helyszíneként a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Dunaharasztiban található Oktatóközpontja szolgált, melyet ezúton is köszönünk!