Immáron 28. alkalommal rendezik meg a Kelet-Magyarország leghatékonyabb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítását, a debreceni Farmer Expót 2019. augusztus 15-18. között. A mezőgazdaság minden ágát lefedő rendezvény a közönségprogramok mellett aktuális témákat érintő szakmai konferenciákat is szervez. A mezőgazdaságban érdekelt szakemberek egyedülálló betekintést nyújtanak a hazai és más országok gyakorlatába, tapasztalataiba.

A FruitVeB társrendezésében a HORTICO Zöldség-Gyümölcs Kertészeti konferencia a klímaváltozással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik majd, míg a növénytermesztési konferencia központi témája a jövedelmező és fenntartható kukoricatermesztés lesz. Az ukrán-magyar-román üzletember-találkozó a Kárpát-medencei agrárszakembereknek teremt lehetőséget egy gazdasági párbeszédre. A közönségprogramok közül nem maradhat el a már hagyományt őrző fogatparádé, a szabadon-ugró verseny, a korlátugratás és természetesen a gyerekek is megtalálják a számukra legizgalmasabb programokat.

A Farmer Expo helyszíne a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campusa. Ágazatunk eredményeinek bemutatásával várunk mindenkit a FruitVeB standján, valamint Konferenciánkon!

Bővebb információt itt talál.